Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مراسمی در جمهوری خودمختار نخجوان با حضور مقامات، دانشگاهیان و هنرمندان نخجوان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم که «واصف طالب اف» رئیس مجلس عالی جمهوری خود مختار نخجوان، معاون اول مجلس، نخست وزیر، وزرای دولت، رؤسای دانشگاه‌ها، چهره‌های هنری – فرهنگی، رسانه‌ای و ورزشی نخجوان و سرکنسول و دیپلمات‌های کشور ترکیه حضور داشتند، «منصور آیرم» سرکنسول کشورمان ضمن خوشامدگویی به میهمانان، انقلاب ایران را الگویی متفاوت برای برون رفت از بن بست‌های جهان پر آشوب بر مبنای نفی سلطه پذیری و حفظ استقلال دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از برجام، تاکید کرد: ایران نه از اصول خود در رعایت قواعد بین المللی عدول کرده و نه اجازه خواهد داد که دیگران اراده ناصواب خود را بر ملت ایران تحمیل کنند.

سرکنسول کشورمان تاکید کرد : به دلیل حقانیت موضع جمهوری اسلامی ایران، امروز ایالات متحده آمریکا در مسیر تحریم غیر قانونی، ظالمانه و تهدید، به جز معدودی از کشورها، همراه دیگری ندارد و حتی اتحادیه اروپا نیز با ایجاد کانال مالی مستقل برای تجارت با ایران (SPV) نشان داد که این کشور را در مسیر اشتباه خود همراهی نخواهد کرد.

سرکنسول کشورمان تصریح کرد: با وجود دشمنی‌های بیهوده آمریکا و تحریم‌های غیر قانونی و غیر اخلاقی اعمال شده از سوی این کشور، امروز توسعه ایران در عرصه‌های مختلفی مانند علوم فضایی، فن آوری های پیشرفته، تجهیزات پیشرفته نظامی، پزشکی، هسته‌ای و کشاورزی نه تنها متوقف نگردیده است، بلکه دستاوردهای قابل توجهی نیز داشته است.

آیرم با اشاره به سفر وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به نخجوان و میزبانی رئیس مجلس عالی از او، این رویداد را تداوم بخش روابط نزدیک در همه زمینه‌ها دانست و از سفر معاون وزیر فرهنگ ایران به نخجوان و شرکت در مراسم افتتاحیه رویداد نخجوان پایتخت فرهنگی کشورهای اسلامی، برگزاری دو نشست گمرکی در جلفا و نخجوان با حضور رؤسای گمرکات دو کشور، تبادل هیأت‌های متعدد تجاری، فرهنگی و علمی، برگزاری نمایشگاه‌های هنری و دو نشست مشترک پزشکی در ارومیه و نخجوان به عنوان برنامه‌های مهم اجرا شده در بستر تعاملات جاری دو طرف نام برد.

واصف طالب اف رئیس مجلس عالی نخجوان نیز در این مراسم با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای مردم و دولت ایران توسعه و ترقی آرزو کرد.

وی سفر رسمی مرحوم حیدر علی اف در سال ۱۹۹۳ به ایران را آغاز پیشرفت روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف دانست.

طالب اف با اشاره به همجواری نخجوان با دو استان ایران، همکاری‌های شکل گرفته در زمینه بهداشت، ترانزیت، گردشگری، و انرژی را در روابط دوجانبه مهم دانست.

با برنامه‌ریزی وابسته فرهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان، مجموعه‌ای از عکس‌های دوران انقلاب اسلامی و زندگی حضرت امام خمینی (ره) و همچنین آثار هنری، صنایع دستی و کتاب و فیلم‌های مختلف تولید کشورمان در حاشیه این مراسم به نمایش گذاشته شد.

همچنین در این مراسم سرکنسول کشورمان در سخنانی با تشکر از حمایت‌ها و خدمات رئیس مجلس عالی نخجوان در جهت توسعه مناسبات دو جانبه، با اهدای تابلویی نفیس از آثار هنرمند ایرانی «غلامرضا رهپیما» از وی قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۰۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت

رئیس دانشگاه جامع امام‌ حسین (ع) گفت: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمدرضا حسنی‌آهنگر بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب و که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، اضافه کرد: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به چهار کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و تاکید کرد: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرأت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر اضافه کرد: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی‌آهنگر افزود: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 749111

دیگر خبرها

  • جمهوری اسلامی با جنگ‌ها و تحریم‌ها قوی‌تر می‌شود | حمله به اسرائیل همه جهان را آرام کرد | در عملیات وعده صادق هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید
  • عکس متفاوت از دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت